Sluit uw (feest-)maaltijd eens af met een verfrissende ijstaart van Huize van Wely als dessert. Ambachtelijk, vers gedraaid ijs: zachte roomijs als basis gecombineerd met friszoete laagjes sorbetijs. Spectaculair van smaak en bijna te mooi om aan te snijden! Wij verpakken de ijstaarten zorgvuldig in een geïsoleerde doos waardoor u wat speling heeft tussen één van onze winkels en uw vriezer. Eenmaal thuis kunt u de ijstaart nog zeker 3 maanden bewaren in de vriezer.
Tip van onze glaciers: haal uw ijstaart een half uur voor het nuttigen uit de vriezer en zet deze in de koelkast en plaats tevens uw dessertbordjes, vlak voor het aansnijden, even in de koelkast.
Chipolataroomijs bestaande uit o.a. gekonfijte vruchten, rum-rozijnen, stukjes bitterkoek en amandelbeslag, gecombineerd...
Interieur van yoghurtroomijs, mango-sorbetijs en mangoconfiture, op een plakje amandelbiscuit, gedecoreerd met toefjes ...
Sorbetijs van framboos met pistacheroomijs, vanilleroomijs, amandeltyrolienne en frambozenfeuilletine, gedecoreerd met ...
Interieur van witte chocolade en koffie roomijs, een biscuit van chocolade-amandel, fluweel afgespoten met pure ...
Exotisch sorbetijs van passievrucht, mango, banaan en sinaasappel, gecombineerd met een interieur van honing-parfait, op...
Sorbetijs van aardbei en meloen met vanille roomijs, op een plakje van Moskovisch beslag, overgoten met een glanzende ...
Interieur bestaande uit een frambozen en mangosorbet op een biscuitbodem